Santa Barbara.

I Söndags morgon klockan klockan nio.noll.noll plockade Anna upp mig och Sandra och sedan bar det av mot Santa Barbara. Vi åkte kustvägen dit och det var så vackert! Det var soligt och runt 18-20 grader- en perfekt dag!



När vi kom fram var vi hungriga efter den ca 2 timmar långa bilresan och letade därför ganska fort upp ett mysigt café där vi satte oss ned för att äta. Jag åt en underbart god kyckling tacos, mums!



Efter lunchen strosade vi runt i alla mysiga affärer. Vi gick längst huvudgatan som heter State Street och det är så mysigt att gå där! Det är som en liten gågata med små affärer. Vi gick in i en bokaffär, en jeansaffär, en smyckesaffär och flera olika klädäffärer. Jag köpte brevpapper, lite smycken och en tröja.
När det vid klockan fem började mörkna drog vi oss tillbaka till bilen och åkte ned till piren där vi promenerade ut. Vi köpte varsin kopp varm choklad och lite godis som vi tog med oss till en lite bänk längst ut på piren. När vi sedan satt där såg vi delfiner som hoppade i vattnet och ett brudpar som knäppte kort nere på stranden...





Tack för en mysig dag tjejer!

Kommentarer
Postat av: Therese

Gud vilka mysiga bilder =) du verkar ha det underbart!

2008-11-05 @ 17:20:51
URL: http://kregert.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0