En mysig Tisdag.

När jag hämtade upp Dylan ifrån skolan idag så var det första han sa till mig: "vart ska vi åka idag? Vad ska vi göra?" Vi bestämde oss för att åka till "Barnes and Noble" som är en bok/skiv/dvd-affär som påminner om ett bibliotek: man kan sitta där och läsa, lyssna på cdskivor och det viktigaste av allt, speciellt om man är 4 år och galen i film, titta på alla dvd:er. Så det gjorde vi, Dylan vet vad alla filmer heter: allt ifrån Mamma Mia till Speedracer, från Tales of Desperoux till Slumdog Millionare och många, många fler. Efter en timmes tittande och grundligt undersökande av alla dvd:er och, hans nya favorit, bluray skivor- så gick vi och läste lite böcker. Efter 3 Highschool Musical böcker och en Clonewars bok bar det av mot Starbucks. Där köpte jag en kopp thé medans Dylan drack ett glas "vanilj-mjölk". Sedan bar det av mot mataffären Trader Joes där vi handlade mat för veckan. Dylan var glad då han fick vara med och bestämma vad vi skulle köpa för frukt, ännu gladare då han fick plocka ut "snacks" till sin lunchlåda för skolan och alldeles till sig då han fick en ballong av kassörskan när vi betalade. Så, med en glad kille i baksätet som pratade och pratade och pratade hela vägen hem så gick resan fort. Väl hemma så beställt vi (jag, barnen och Joanne) hem mat ifrån en israelisk restaurang: kyckling, pita bröd och hummus. Gott!

Det är tur att det iallafall finns en vuxen person jag kan prata med i det här huset!

Det är Måndag kväll och jag sitter tillsammans med pojkarna vid matbordet. Dylan äter och jag matar Gavin. Jag och Dylan pratar då han plötsligt tittar på Gavin och suckar.
J: Vad är det?
D: Jag kan inte äta nu.
J: Varför inte det?
D: Därför att jag inte kan det när HAN (syftar på lillebror) måste bajsa då vi äter. ÅH vad äckligt det är! ÅH vad det lucktar!
J: Men Dylan nu räcker det.
D: Julia, få han att sluta. Jag kan inte äta nu, det här är vidrigt!

Han tittar väldigt strängt på sin lillebror och skriker: SLUTA! Och gissa vad som händer? Gavin börjar gapskratta. SLUTA, SLUTA, SLUTA- skriker Dylan igen, högre den här gången och Gavin skrattar ännu mer. Då tittar Dylan på mig och säger: Herregud, det är tur att det iallafall finns en vuxen person jag kan prata med i det här huset!

Las Vegas!

Söndagen den 19 April så satt jag, Anabelle, Mariana och Peach på ett plan mot Las Vegas.

Vi bodde på Excalibur:

 
Vi gick på sightseeing:

på "the strip":
Tresure Island;
 

Mirage;
 

Bellagio:


Ceasars Palace:


The Stratosphere, där vi gick upp på toppen:
 

The Venician:M&M world:och såklart, blev det lite pary-party:

UNDERBART!


Britney Spears w/ The Pussycat Dolls

I Torsdags vid sju-tiden så parkerade jag, Amanda och Marita vår bil på parkeringen vid The Staples center nere i downtown Los Angeles. När vi sedan promenerade mot ingången och tittar på biljetten så säger Marita, som bokade dem åt oss, "Varför står det Britney Spears with The Pussycat Dolls på biljetten?" Och det ska jag tala om varför det gjorde: dem var nämligen också där! Och dem var GRYMMA! Dem dansade och sjöng (live) i en timme, innan Britney klev på scenen. Och jag kan väl säga såhär: hon var blek i jämförelse. Det faktum att hennes konsert kallas "The Circus Tour" framgick tydligt. Kanske lite väl tydligt, för det kändes verkligen som att man var på en cirkus- som Amanda sa: "Det känns som att vi är på cirkus med Britney som gästartist", det faktum att hon inte sjöng live gjorde inte heller det hela bättre. Men jag är ändå nöjd, jag menar Britney är en grym dansare och dem stunderna hon var på scenen gav hon verkligen allt!Tre förväntansfulla tjejer!Pussycat DollsBritney SpearsBritney Spears

.. rätt grymma platser vi hade va?Konsert!

Om några timmar så åker jag, Amanda och Marita iväg till downtown och staples center- där väntar Britney Spears konsert! Fortsättning följer..

Aprilbarn.... behöver jag säga att jag trivs?

RSS 2.0