Jordbävning, fotomodell och Tori Spelling.

Ja, så skulle man kunna sammanfatta de senatste dagarnas händelser. Jag börjar med jordbävningen: jag och Amanda, den nya svenska tjejen i Annas familj, var nere i Santa Monica. Vi hade strosat runt på tredje gatan och precis satt oss ned för att fika då vi hörde en högljud smäll och sedan kände våra stolar lyftas från marken, för att strax efter landa igen. Vi tittade på varandra och på alla förbipasserande som stannat upp med förvånade miner: vad tusan var det där? En gammal man som satt brevid oss böjde sig fram och berättade att det var en jordbävning. När jag sedan på kvällen pratade med min värdmamma Joanne berättade hon att jordbävningen på en skala från 1 till 10 varit en 6:a, inte undra på att vi kände av den!
   Amanda tar en fotografikurs på UCLA och behövde en modell för sin kommande hemläxa så hon frågade mig om jag kunde tänka mig att ställa upp. Det kunde jag, glad amatör som jag är. Så, lördagen spenderade sedan vi, jag, Amanda och kameran, på olika ställen i Santa Monica. Kanske kan jag visa er lite bilder då jag får dem. De blev faktiskt riktigt bra!
    Också var det Tori Spelling, min andra kändis här i LA efter Marcia Cross, som jag träffade idag i parken. Jag hade precis parkerat och tagit Dylan ur bilen då jag såg en tjej med en bebis som stod precis brevid mig, Jag tyckte jag kände igen henne och tittade en gång till. "Är du Tori Spelling?" frågade jag, "ja, det är jag," svarade hon. Jag sa att jag tyckte hennes bebis var jättesöt och hon tackade och log.

För att sammanfatta inlägget:
att vara med om en jordbävning- check
att vara "fotomodell-för-en-dag" - check
tillägg: att ta hand om en skrikande bebis en hel kväll som denna- check.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Herregud,

Vart du inte rädd?

Jag skulle nog bli lite rädd, men är väl hönsig antar jag. Tori Spelling, inte illa.

Skrikande bebisen klarar du galant. Kanske känner på sig om jordbävningar. Här är det bara kallt, så njut av värmen och hoppas Emma kommer till dig snart.

Kram

Cissi

2009-02-04 @ 21:01:42
Postat av: Cissi

Herregud,

Vart du inte rädd?

Jag skulle nog bli lite rädd, men är väl hönsig antar jag. Tori Spelling, inte illa.

Skrikande bebisen klarar du galant. Kanske känner på sig om jordbävningar. Här är det bara kallt, så njut av värmen och hoppas Emma kommer till dig snart.

Kram

Cissi

2009-02-04 @ 21:02:56
Postat av: Emma

HAhaha, vilka grejer du får vara med om. Tänka dig om jag vart med när du träffade henne, jag hade ju börjat gråta=) Jag är glad att du inte skadade dig i alla fall! Saknar dig massor och tänker på dig jätt ofta!! Skypa snart? Love you!!! Kramar

2009-02-06 @ 14:32:51
Postat av: Sandra

Du är utmanad! Kolla min blogg.

2009-02-07 @ 15:36:56
URL: http://thesedreams.blogg.se/
Postat av: Annaherregud, jordbävningar och regn... det verkar som om LA har problem utan mig där! :) jag saknar dig snygging!! tänker tillbaka på när du, jag och Alexandra var i San Diego.. eller när vi var i San Francisco. VILKA minnen! du är grym. skype snart?? JAA!! pusspusspuss.

2009-02-08 @ 00:30:47
Postat av: elin c

Hej Gumman! Ååå, vad du får vara med om roliga saker.:) Häftigt att du har träffat Tori Spelling.:) Och bilderna ni tog på dej var helt fantastiskt fina!!:) Saknar dej såå mycket här hemma och tänker på dej varje dag!:) Jag och emma har i alla fall pratat med anton (då vi var på krogen i lördags;) om att komma och besöka dej!:) Skulle vara så roligt!:) Miss You! Puss och Kram/elin

2009-02-09 @ 18:54:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0