Improve everywhere.

Jag önskar jag visste hur man lägger upp ett youtube klipp här men iställt så skriver jag in adressen- är det inte underbart?

http://www.youtube.com/watch?v=7EYAUazLI9k&feature=PlayList&p=DDB5D8F43FFC9479&playnext=1&playnext_from=PL&index=2

The Grove & Janes house, 10/7

Jag, Dorota och dem två tyska tjejerna: Julia och Anika började kvällen med en middag inne på shoppingcentrumet "The Grove".
 

Sedan åkte alla utom Anika vidare  till Hollywood och den nya klubben "Janes house"- ett riktigt toppen ställe! Känslan var som att vara på hemmafest, med folk utanför och inne i huset (ja, det var ett riktigt hus!) med vardagsrum, kök, balkong..


Jag på dansgolvet, i vardagsrummet.


Dorota.


Tyska Julia.


och slutligen: en papparazi bild utifrån.

AMANDA <3














JAG SAKNAR DIG!!

Födelsedagsfirande.

Dagen började med en god frukost tillsammans med familjen Levien. Vi åt tårta och jag öppnade presenter. Vid 11 tiden åkte jag sedan ned till "Dashing Diva" som är en skönhetssalong där jag fick manikyr och pedikyr- hur lyxigt som hellst! Efter det bar det av mot Santa Monica och underbara Amanda. Vi myste i parken, promenerade runt och åt "orange chicken" till lunch!


Jag i Parken.


Amanda i Parken.



På kvällskvisten hämtade vi upp vår kompis Dorota och åkte sedan alla 3 mot Cheesecake Factory i Marina Del Rey, restaurangen ligger precis vid en hamn - och det var såååå fint!


Mitt underbara sällskap!


TACK för en underbar födelsedag tjejer!

New York, 29 Juni - 6 Juli.

Oj-oj-OJ vilken vecka! Dagen efter att min familj åkt tillbaka till Sverige satte även jag mig på ett plan, denna gången tillsammans med Joanne och barnen. Flygresan från Los Angeles, LAX till New York, JFK tog ganska precis 5.5 timmar. Dylan var helt otrolig: han satt i sin flygstol med sin dvd-spelare i knät och kollade på film efter film, helt nöjd. Gavin däremot hade det lite kämpigare. Han ville INTE sitta still, det var inte så att han grät eller gnällde utan det var det faktum att han var hyper och klättrade runt, ville ned på golvet, ville äta allt han kunde nå och försökte hela tiden ta sig ur famnen på den som höll honom. Så vi fick promenera fram och tillbaka med honom i gången och sysselsätta honom bäst vi kunde då vi satt ned. Men det gick bra och vi landade utan problem. På flygplatsen stod barnens Farmor och Farfar och väntade på oss, när vi fått våra väskor så hoppade vi alla in i deras Mecedes och åkte mot deras hus på Long Island. Väl framme åt vi middag och satt sedan och pratade. Tidsskillnaden på 3 timmar gjorde att barnen inte gick och lade sig förrens vid midnatt, 21.00 i deras tid. Huset som är en fin enplansvilla har en enorm bakgård med pool, massor av gräs och en egen tennisbana.
    Morgonen efter sov vi alla länge och spenderade sedan förmiddagen i poolen. Vädret var underbart men på eftermiddagen, när regnmolnen började komma närmare så hoppade vi alla återigen in i bilen och körde denna gången mot Manhattan och Farmorns lägenhet. Där mötte vi upp flera av familjen släktingar, pratade massor och åt en god middag. På kvällskvisten åkte vi tillbaka ut mot Long Island.
   På Onsdagen dag 3, gick jag, Joanne, Dylan och Farföräldrarna på "Shrek The Musical" på Broadway. Det var SÅ bra! All musik, alla dansnummer, kostymer och våra sittplatser på 2:dra raden. Grymt! På kvällen gick sedan Joanne, Farmorn och Farfarn ut på middag medan jag passade barnen, Dylan somnade tidigt så jag satte mig på vardagsrums golvet med Gavin och nu ska ni få höra: han kröp för första gången! Han är verkligen ingen liten bebis längre.
   På Torsdagen den 2 Juli kom Mark och mötte upp oss och sedan bar det av mot The Hamptons och DET STÖRSTA HUSET jag någonsin sett! Det består av 3 våningar: övervåningen som består av sovrum, hur många vet jag inte men MÅNGA var det. På mellanvåningen fanns det två kök, flera vardagsrum och ännu mera vardagsrum och nu ska ni få höra om källarvåningen, håll i er, där finns det: ett rum fullt med spelatomater, ett godisrum, en bio, en glassbar, en bowlingarena, ett gym, ett sparum, ett massagerum, ett "steamroom", ett jaccuzirum, en inomhuspool och en enorm basketplan. Om jag säger att alla våningsplan var lika stora så kan ni själva räkna ut att det det fanns ett par sovrum på övervåningen och x antal vardagsrum på mellanvåningen. Utomhus har dem en enorm pool, massor med sitt solstolar, bord, solsängar och två poolhus. Poolhusen var byggda på, vad som såg ut som, vatten. I själva verket var det någotslags superstarkt glas, med vatten rinnande under och runt omkring- det var sååå fint! Så där var det full rulle med massor med folk hit och dit, vi badade och solade, åt god mat som deras kock lagat med hjälp av deras 9 heltidsanställda sevitörer/städare/allt-i-allor: behöver jag säga att jag sov gott om nätterna?
    På Söndagen den 5 Juli åkte vi tillbaka till Farföräldrarna där vi sov en sista natt innan det var dags att åka tillbaka mot LA och den galna sommarvärmen.

 
Joanne och Dylan utanför Shrek The Musical.


Joanne, Mark och Gavin vid poolen i The Hamptons.


Söta Dylan vid poolen i The Hamptons.

Tyvärr kan jag inte lägga upp några biler på huset, men om ni kollar bakom Dylan på bilen över så ser ni 1/3 del av det- sen får vi använda er fantasi för att lägga till resten!

Familjen i LA, dag 12: LAX- Stockholm.

På morgonen den 28 juni var det dags för min älskade familj att åka tillbaka hem till Sverige. Det har varit helt underbart, fantastiskt och skitkul att ha dem här. Nästa gång vi ses är det i Sverige!

Familjen i LA, dag 11: Venice Beach och hejdå middag.

Jag säger bara ÅH vad jag älskar Venice! Alla människor, den coola boardwalken, dem långa palmerna och den fina stranden. Vi lyckades pricka in en riktigt perfekt dag: det var lördag, det var varmt, det spelades musik i alla hörn och det var GALET mycket folk. Jag skulle kunna gå runt och kolla på folk i en oändlighet: i Venice finns allt. Långa, korta, tjocka, smala, påklädda och avklädda, färgglada och gråa, unga och gamla- allt! Vi spenderade flera timmar promenerandes upp och ned för boardwalken, shoppade och gick sedan ned till stranden.
   På kvällen åt vi sedan en supergod "hejdåmiddag" tillsammans på Cheesecake Factory.


Mamma och jag utanför Cheesecake Factory,


Oscar på Cheesecake factory.


En super god "Brownie Sunday Cheesecake" med vitchoklad mousse, brownie underdel, varmt chokladsås och rostade madlar uppepå- GOTT!

Familjen i LA, dag 10: Breamar Country Club

Efter det höga tempot vi hållit så kom tröttheten ikapp oss och vi bestämde oss för att ta en riktig slapp dag vid poolen. Vi solade, badade i det varma vattnet och åt en god lunch. Hur mysigt som hellst!
   Som avslutning på dagen lagade vi sedan tacos tillsammans.




Familjen i LA, dag 9: Universal Studios, Hollywood.

Universal studios: sjukt mycket folk, varmt, galna åkturer (speciellt  Jurassic Park; eller vad säger ni Mamma och Pappa?), coola 3D/4D-filmer, häftiga filminspelningsplatser- behöver jag säga mer?


Framme!


Oscar på röda mattan.



Mamma guidar.


"Julia, hur kunde du lura med Mamma och Pappa på den här?!" -Anton. Jag hade ärligt glömt hur läskig den var!


Middag på Hard Rock Cafe.

Familjen i LA, dag 8: Hike till Hollywood skylten, Beverly Hills och Santa Monica.

Hike, hike, hike! Onsdags morgonen började vi med en promenad/bergsbestigning till Hollywood skylten. Det var varmt och soligt- men vi kämpade på. Upp för backar och ned för backar gick vi och vi klarade det! Om jag har bevis? Titta själv:


Här började vår hike.


På väg.


.. och så här nära kom vi!


Syskonen vid skylten.

Svettiga och trötta tog vi sedan bilen och åkte mot stranden i Santa Monica, på vägen körde vi igen Beverly Hills och Rodeo Dr som är SÅ fint. Väl på stranden myste vi mest hela dagen.

Familjen i LA, dag 7: Zuma Beach, Malibu och Hollywood.

Solen sken och det var ca 20-25 grader varmt då vi vaknade vid 9 tiden på morgonen den 23 juni. Vi gjorde oss i ordning för en dag på stranden, packade picnic och åt bagels till frukost. Vårt första stopp var Malibu Pier men det var inte mycket att hurra för. Vi funderade hurvida vi skulle stanna eller leta upp något annat ställe att åka till, sjögräset var tillslut den avgörande faktorn så vi åkte vidare. Efter ca 20 minuters körande och letande så kom vi fram till Zuma Beach och jag säger bara tack sjögräs för att vi åkte vidare. Det var så vackert! Strand så lånt ögat kunde se och berg i bakgrunden, men det allra bästa var delfinerna som hoppade i vattnet utanför- ett riktigt paradis! Vi stannade i flera timmar och bara njöt av tystnaden, den underbara sanden och det vackra vädret. Vi hann också med en strandpromenad och en mysig lunch innan vi på eftermiddagen åkte hemåt.  När sanden var bort-duchad så bar det av mot Hollywood. Där åt vi middag på California Pizza Kitchen och strosade på Walk of Fame. En helt underbart dag!


Delfiner ute i vattnet.


Anton på Zuma.


Mamma och Anton på stranden.


Pappa, Mamma och Oscar på CPK.


Familjen (- Pappa) på Walk of Fame, Hand och fotavtrycken.

RSS 2.0