hemma

nu är mitt underbara äventyr slut och jag är hemma i sverige igen. det har varit helt fantastiskt och jag är alldeles fylld av oförglömliga minnen. om du funderar på att åka som au pair- GÖR DET! självklart har det som allt annat sina jobbiga stunder men man lär sig så mycket och får uppleva galet mycket roligt. organisationen jag åkte med heter au pair in america och är en jättebra förmedling.

hör gärna av er om ni har några frågor!
många kramar

Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej! vilket spännade år du verkar ha haft :) Vilken organisation åkt du med? Hur många timmars erfarenhet av barn hade du sedan tidigare? Hur "gjorde" du för att få ihop dessa timmar, jobbade du på dagis etc.? MVH Josefine :)

2009-12-30 @ 01:44:50
Postat av: Josefine

Hej! vilket spännade år du verkar ha haft :) Vilken organisation åkte du med? Hur många timmars erfarenhet av barn hade du sedan tidigare? Hur "gjorde" du för att få ihop dessa timmar, jobbade du på dagis etc.? MVH Josefine

2009-12-30 @ 01:56:38
Postat av: Julia

Hej Josefin! Jag åkte med organisationen "Au Pair in America", via skandinaviska institutet. för mig har det funkat hur bra som hellst! Jag hade nästan 2000 timmar med barnerfarenhet, jag har jobbat på dagis, vikarierat på olika skolor och haft danslektioner med barn. lycka till! kram

2009-12-30 @ 15:54:17
Postat av: Alexandra

Hejsan har du stött på några kändisar??

2010-01-17 @ 17:00:42
URL: http://alexandraljung.blogg.se/
Postat av: Sofie

Hej! Var till Florida som utbytesstudent 06/07 och ska tillbaka till USA som au pair efter studenten. Har startat denna sida där både jag o andra skriver tips om USA + att jag har en stor länksamling. Jag länkade till dig, hoppas det är okej annars är det bara att säga till så tar jag bort den! Du får gärna länka till mig också. Ha det så bra! /Sofie

2010-01-24 @ 14:46:21
URL: http://sofiesusa.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hej!

Jag ska åka som au pair till Los Angeles om bara lite mer än en månad. Hittade din blogg men synd att du nyss åkt hem, verkar vara rätt ont om svenska au pairer i LA. Därför jag skrev nu, känner du några där som är kvar eller vet du några som ska dit snart?

Tacksam för svar! Kram

2011-01-03 @ 22:16:27
URL: http://lovisanalarsson.blogg.se/
Postat av: Ines

Hej!

Jag har anmält mig till samma organiation som du " Au pair in America" och jag har typ tusen frågor..precis läst "handboken", är det så krångligt som det verkar med alla "to-do"grejer man ska fylla i och skicka in? haha paanik... Hade du "cold-feet" innan du åkte eller var du bombsäker hela vägen`?

2011-01-31 @ 18:14:57
Postat av: valentinaa

Hejsan jag har typ 1000 frågor till dig. skulle vara jätte bra om du kunde adda mig på msn eller så. jag är så intresserad av detta. och din blogg var grym

2011-02-12 @ 00:55:11
Postat av: Josefine

Hej!

Jag är jättesugen på att åka till USA som au pair, och speciellt till Californien. Tänkte bara höra vad du tyckte om att vara just där? Fanns det mycket att se och göra? Bra shopping? Hur var människorna? Fanns det många au pairer i närheten där du bodde?

Jaa, jag har nog egentligen tusen frågor. Det är väl så antar jag när man är lite orolig över hur allting kommer att vara. Men skulle bli jätteglad om du kunde säga vad du tyckte om Californien :)

Kram

2011-08-08 @ 18:02:46
Postat av: amanda

Hej! Hittade din blogg genom att jag sökte på au pair i LA. Tack och lov att jag hittade den. Har länge funderat på att åka iväg som au pair. Vart i USA jag har velat åka har inte kommit förrän nu då en väldigt nära släkting till mig och hennes sambo ska åka iväg till LA och plugga på sankta monica.

Jag tar studenten nu till sommaren och jag har livet funderingar. Hur hittade du "rätt" familj, måste man ha tidigare erfarenhet från barn? Alltså ha jobbat, jag har nämligen en pojkvän med en dotter som jag är extra mamma åt och har varit i 1½ år nu.

Om familjen ska komma och hälsa på, tar de då in på hotell?



Skulle bli väldigt tacksam för svar, så tack på förhand :)



Mvh Amanda

2011-11-30 @ 17:46:12
Postat av: Linn

Hej,
jag httade din blogg genom att söka runt lite efter tjejer som varit au pairer. Jag själv har tänkt mig åka iväg som Au Pair och har avrit i matchningen väääldigt länge. Gick med i CC men efter att bara ha fått i snitt 3 matchningar per månad så har jag bestämt mig för att gå med i SI. Just nu känner jag att jag är lite desperat över att hitta en familj och gör allt jag kan för att hitta en själv . Så därför har jag sökt runt på massa bloggar och hittat folk som varit au pairer för ett par år sedan och vill bara fråga ifall du fortfarande har någon kontakt med din värdfamilj som du bodde i? Skulle vara jätte snällt om du hade tid att svara till mig mail. Tack så mycket

2013-07-23 @ 15:33:04
URL: http://anderssonlinn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0